Bachata bij SuzyQ

Stephen heeft vier jaar geleden Bachata ontdekt toen aan hem een keer gevraagd werd om Bachata te dansen; hij riep gelijk: "'nee sorry, ik kan geen bachata dansen."Natuurlijk kan je dat, iedereen kan Bachata dansen", was het antwoord. Aangespoord door dat antwoord is hij gelijk op les gegaan. Hij heeft alle lesblokken gevolgd bij Swing Latino; daar gingen de bachatalessen niet hoger dan beginners-3.
Later is hij na een verhuizing, en met veel ervaring op de dansvloer, weer bachatalessen gaan volgen. Dit keer kwam hij tot gevorderden 5 bij de 'Bachata koningin van Nederland' :Nucita la Fiera; het hoogste niveau van Bachata.

In begin 2008 is hij Mary Rose tegengekomen op de dansvloer bij een bachata les. Gelijk was er een vonk, en vanaf die dag dansen Stephen en Mary Rose Bachata overal op feesten in Nederland.In mei 2008 bereikten zij van de 24 deelnemers de 2e plaats bij de Pink  Bachataton, een 12 uur durende danswedstrijd in Haarlem.

Samen hebben ze bachatawedstrijden gedanst bij Bachata Lounge in Amsterdam en demonstraties gegeven bij verschillende dansscholen en op diverse feesten.
In 2009 hebben zij een bootcamp gevolgd bij Jorjet en Troy, de bekende bachatadansers van YouTube uit de USA

SuzyQ is beginnen met bachatalessen in 2010, locatie Amsterdam met Stephen & Mary Rose als docenten. Volgenden cursus begint op 19 maart 2010.

De inhoud van de les zal over alle aspecten van Bachata gaan.Bachata is een van oorsprong Dominicaanse dans die zich heeft ontwikkeld tot een Europese versie met veel routines, Freestyle met veel voetenwerk en pasjes en natuurlijk. De Dominicaanse versie is met veel passie, arrogantie en voetenwerk. 

In de les komen alle drie stijlen aan de orde. Bachata met bodymovements, musicallity, passie in de dans, veel voetenwerk en routines. Natuurlijk beginnen we bij de basis om iedereen op het zelfde niveau te krijgen, en we bouwen de lessen op tot een niveau waarbij alle studenten het gevoel krijgen echte Bachataros te zijn.

De les begint om 21:00 Buurtcentrum 't Zwanenmeer Beemsterstraat 491 Amsterdam Noord iedere vrijdag vanaf 19 maart t/m 04 juni 2010.


dancebachata, bachata cursus bij salsa dansschool SuzyQ 2010, stephen cassidy,

Of klik op dit flyer om in te schrijven via SuzyQ of naar de site van SuzyQ te gaan.


Meer informatie:

SuzyQ geeft dansles in Salsa, Bachata, en Axé

 

dancebachata, suzyq, salsa party, bachata party, salsa feest kerstmis,

 

Dancebachata